Over Ecodat

Ed Michels

Tel: +31 6 81698968

Neem contact op met Ecodat

Postadres
Cimbaalhof 24
4876BP Etten-Leur

KvK nr: 65327543
BTW nr: NL856067349B01
IBAN nr: NL91KNAB0255155506

Algemene voorwaarden

Op al onze overeenkomsten en leveringen is ‘De Nieuwe Regeling’ Rechtsverhouding opdrachtgever – architect, ingenieur en adviseur, oftewel DNR 2011 van toepassing.

Deze kunt u hier raadplegen

Ecodat Landschap & Ecologie richt zich op ecologisch onderzoek en advies. Wij zijn enthousiaste mensen met een brede expertise op het gebied van zowel flora als fauna. Van vragen vanuit de Wet natuurbescherming tot monitoringsadviezen of effectieve en efficiënte beheer-, inrichtings- en natuurhersteladviezen, u bent bij ons in goede handen. Onze adviezen en rapportages zijn helder en toepasbaar .

Naast de eigen medewerkers hebben wij een groot netwerk van specialisten op allerlei aanvullende gebieden. ( o.a. biotiek, abiotiek, cultuur en historie) Wij kunnen voor u altijd de juiste oplossing vinden.

De vraag voorop

De vraag die u ons stelt zal altijd leidend zijn in zowel ons onderzoek als in de rapportages en/of adviezen.

Advies

Ecodat adviseert u op alle gebieden die met de natuur te maken hebben.

Onderzoek

Of dat het nu natuurgebieden zijn waar een diepgaand onderzoek nodig is, of een onderzoek naar soorten en hun functies in het kader van de Wet natuurbescherming, wij helpen u graag verder.

Project Management

Bij Ecodat bent u aan het juiste adres om uw projecten uit te besteden. Door jarenlange ervaringen in projecten, zowel binnen de groene sector als in de industrie, hebben wij een breed scala aan projecten opgezet en uitgerold.